LEON ASSISTANCE - Auto servis Bujanovac

LEON ASSISTANCE

Dobrodošli u auto servis “AUTO SERVIS LEON ASSISTANCE” – vaš pouzdan partner za sve potrebe vašeg vozila!

Naša posvećena ekipa stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bismo osigurali da vaše vozilo uvek bude u savršenom stanju. Bez obzira da li je u pitanju redovno održavanje, popravka ili dijagnostika, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu.

Naša usluga obuhvata širok spektar opcija:

  1. Kompletan pregled vozila: Bezbednost je naša glavna briga. Naš stručni tim će pažljivo pregledati svaki deo vašeg vozila kako bismo identifikovali potencijalne probleme i pružili vam sveobuhvatan izveštaj.
  2. Dijagnostika za sva vozila: Koristimo najnoviju tehnologiju dijagnostike kako bismo precizno identifikovali sve probleme sa vašim vozilom. Bez obzira na marku ili model, naši stručnjaci će brzo dijagnostikovati i rešiti svaki problem.
  3. Redovni servis – Mali servis: Vaš automobil zaslužuje najbolje. Naš mali servis uključuje zamenu ulja, filtera i sveobuhvatan pregled ključnih sistema kako bismo osigurali optimalne performanse.
  4. Redovni servis – Veliki servis: Dubinsko održavanje vašeg vozila je od suštinskog značaja. Naš veliki servis obuhvata sve aspekte redovnog servisa, uz dodatnu pažnju posvećenu detaljnom pregledu i održavanju.
  5. Auto Klime ugradnja, popravka, servis i održavanje: Osvežite vožnju sa našim vrhunskim uslugama vezanim za auto-klimu. Bez obzira da li je u pitanju instalacija, popravka ili redovno održavanje, mi smo tu da vam pružimo udobnost tokom cele godine.
  6. Auto-električarske usluge: Naši stručnjaci za auto-elektriku će rešiti svaki električni problem na vašem vozilu, bez obzira na složenost.
  7. Auto-mehaničarske usluge: Bilo da je u pitanju zamena delova, popravka mehanizma ili rešavanje problema sa motorom, naš tim mehaničara ima znanje i veštine da obavi svaku mehaničarsku intervenciju.
  8. Generalno remontovanje motora: Kompletno izvršavanje zamene svih delova na motoru pa i samog motora.
  9. Zamena i ugradnja originalnih auto delova sa garancijom: Zamena i ugradnja potpuno novih auto delova sa garancijom.

U “AUTO SERVIS LEON ASSISTANCE” auto servisu koristimo isključivo originalne delove i alate kako bismo osigurali da vaše vozilo ostane u vrhunskom stanju. Redovno obavljamo servise i manje popravke kako bismo vam omogućili sigurnu i udobnu vožnju svakog dana.

Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naša najviša prioriteta. Zato pružamo garanciju za kvalitet obavljenih radova. Vaše poverenje je osnova našeg poslovanja.

Posetite nas u “AUTO SERVIS LEON ASSISTANCE” auto servisu i prepustite vaš automobil u ruke stručnjaka. Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu, a mi smo ovde da to obezbedimo.

LEON ASSISTANCE

Dijagnostika za sva vozila

Danas su vozila opremljena modernim elektronskim sistemima koji zahtevaju od servisera upotrebu raznovrsnih mernih i dijagnostičkih uređaja. Zbog toga je popravka savremenih vozila gotovo nezamisliva bez pomoći kompjuterske dijagnostike kvara.

Danas proizvođači u vozila ugrađuju elektronske sisteme koji prate rad vozila i na vreme signaliziraju neispravnost u radu. Ugrađen računar ima zadatak da isprati rad elektronskih senzora, zabeleži različite neispravnosti i svetlosnom signalizacijom na komandnoj tabli obavesti vozača o mogućem kvaru ili onemogući rad vozila.

Detektovanje kvara nije moguće bez pomoći uređaja za dijagnostiku koji preuzimaju podatke iz kompjutera vozila. Ključ uspeha pronalaženja i otklanjanja kvara na automobilu je upravo u upotrebi kompjuterske dijagnostike, poznavanju rada vozila i pojedinačnih komponenti uz naravno neophodno iskustvo.

Dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam kompjuter na vozilu signalizira kvar, problem nekog dela ili celog sistema.

LEON ASSISTANCE

Mali servis

Mali ili redovan servis je provera ispravnosti delova automobila i servisiranje kao i zamena filtera i tečnosti.
Redovnim servisom pružate Vašem vozilu dugotrajnost ,sigurnost i pouzdanost .

Od strane proizvođača vozila u rasporedu servisa naveden je servisni interval. Automobili novije generacije pokazuju krajnji rok
za sledeći mali servis na instrument – tabli.
Mali ili redovan servis je zasigurno jedan od načina da uštedite novac za održavanje vozila.

Kada se radi mali servis
Najčešće je to period od 5.000-15.000 km. Novija vozila prikazuju krajnji rok za sledeći servis na instrument tabli. Naravno ne bi
trebalo zaboraviti da motorno ulje gubi svojstva tokom vremena pa je preporučljivo da se promeni najmanje jednom godišnje.

Takođe , naša je preporuka, da uradite mali servis prilikom kupovine polovnog vozila. To je zaista malo ulaganje u održavanje ,
a može sprečiti ponekad vrlo skupe popravke.

LEON ASSISTANCE

Veliki servis

Kod nas, u AUTO SERVISU LEON ASSISTANCE možete da uradite veliki servis Vašeg vozila.
Kako bi Vaše vozilo i posle nekog vremena i dalje bilo sigurno i bezbedno, potrebno je da uradite veliki servis.

Potrošenost zupčastog kaiša, a samim tim i njegova pouzdanost se ne mogu izmeriti sigurnim metodama. Iz tog razloga predviđen je period za zamenu zupčastog kaiša i ostalih delova koji čine sistem zupčenja. Jedino u tom slučaju možete biti sigurni u periodu do sledeće zamene.

Veliki servis se obično ( po preporuci proizvođača )radi svakih 60-80.000 km ili 5-6 godina u slučaju da prelazite manje kilometraže.

LEON ASSISTANCE

Vulkanizerske usluge

Nudimo vam kompletne vulkanizerske usluge, precizno podešavanje trapa i geometriju točkova kako bismo osigurali ravnomernu potrošnju guma i bolju upravljivost. Naši stručnjaci će vas savetovati o najboljim gumama za vaše potrebe, uzimajući u obzir performanse i sigurnost. Vaše gume su važan deo vašeg vozila, i mi smo ovde da se pobrinemo za njih kako biste imali udobno i sigurno putovanje.

Naša vulkanizerska radionica je osmišljena da vam pruži sve što je potrebno za optimalnu vožnju. Bez obzira na tip i model vozila, naši iskusni vulkanizeri su tu da se pobrinu za vaše gume. Od zamene i balansiranja guma do popravke pukotina i obezbeđivanja pravilnog pritiska, možete se osloniti na nas da vam pružimo visokokvalitetnu uslugu.

Pored toga, kao deo “LEON ASSISTENCE” auto servisa, nudimo i širok spektar drugih usluga za vaše vozilo. Bilo da je u pitanju redovno održavanje, popravke, dijagnostika ili tehnička podrška, naš tim stručnjaka je spremno da vam pruži najbolje moguće usluge.

Vaše zadovoljstvo i bezbednost su naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti vrhunsko iskustvo kompletnog servisiranja vašeg vozila.

Mali Servis Bujanovac / Veliki servis Bujanovac / Auto Klime Bujanovac / Popravka auto klime Bujanovac / Servis auto klime Bujanovac / Auto električarske usluge Bujanovac / Auto električar Bujanovac / Auto mehaničar Bujanovac / Automehaničar Bujanovac / Auto delovi Bujanovac / Auto delovi Bujanovac / Šlep služba Bujanovac 

Auto servis


Design & Support MojaKompanija.rs

AlbanianBulgarianDutchEnglishGermanGreekHungarianItalianPolishSerbianSlovakSwedishTurkish